Bezplatné semináře připravované AKC skončily

V říjnu skončily bezplatné odborné gastronomické semináře, které připravovala Asociace kuchařů a cukrářů ČR jako subdodavatel pro Asociaci hotelů a restaurací ČR a agenturu CzechTourism.

alt_text

Semináře byly určeny pro řadové kuchaře a během dvou let lektoři Stanislav Zukal, Martin Jiskra a Lubomír Brázda proškolili 1 123 účastníků. Jedním z posledních seminářů byl i seminář věnovaný rybám, kterého se v rámci své praxe zúčastnili studenti hotelové školy Bohemia v Chrudimi. Svojí zvídavostí a nadšením pro toto téma předčili mnohé dospělé účastníky.

Foto: AKC ČR

 

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Celyoturismu.cz končí, cestovní ruch se přesouvá na Komoraplus.cz

Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více