Aktuální témata, sdílení zkušeností, setkání s kolegy, navázání nových kontaktů a také Galavečeře se slavnostním ceremoniálem udílení výročních cen. To jsou hlavní důvody, proč byste si neměli nechat ujít 10. konferenci AHR ČR.
Naše pozvání přijala řada zajímavých osobností a odborníků od nás i ze zahraničí. Letošní program se věnuje především tématům zaměřeným na zákazníka, marketing a leadership. Aktuální legislativní otázvky spolu se vzdělávacími tématy jsme zařadili do několika workshopů. Věříme proto, že každý z širokého spektra účastníků si z nabídky programu vybere.
Co se na konferenci dozvíte?
|
Výzvy hoteliérů v on-line světě
Marco Nussbaum, CEO společnosti prizeotel
Marco věnuje veškerý svůj čas každodennímu provozování a rozšiřování značky designových hotelů „prizeotel“. Nyní značka prizeotel směřuje k naplnění svojí proklamované vize stát se tím nejnekonvenčnějším řetězcem nízkorozpočtových designových hotelů a vedoucím hráčem na poli kvality aktuálně působícím na německém trhu.
Myslete a jednejte strategicky
Martin Saitz, European Leadership & Academic Institute
Martin Saitz prosadil značku BMW jako číslo jedna mezi luxusními vozy, co se týče počtu prodaných vozů, spokojenosti zákazníků a povědomí o značce a image. Podařilo se mu provést v BMW mnoho změn, které měly za následek vytvoření vysoce motivovaného, loajálního, kreativního, inovativního managementu a zaměstnanců.
Víte, jak dosáhnout úspěchu?
Franco Luise, šéfkuchař hotelu Hilton Prague
Mým posláním bude stavět na skvělé kulinářské reputaci hotelu Hilton Prague, který provozuje pět restaurací a barů i rozsáhlé banketní oddělení, a zaměřím se především na zavádění nejnovějších světových kulinářských trendů.
Jak by si Generace X mohla poopravit mínění o Generaci Y
Johan Cheikh, practical coaching
Johan je specialistou na prodej & řídicí dovednosti se zkušeností v oblasti managementu získanou ve střední Evropě, Asii a na Středním východě. Nabízí vysoce praktický přístup poskytující jasná a účinná řešení výzev, jež před vámi v oblasti řízení stojí. Jeho perspektivy vám umožní maximálně využít potenciál vašich zkušeností.
Jak pracovat s hosty, když nesedí ve vaší restauraci
Pavel Suchánek, CEO Restu
Pavel Suchánek pracuje ve společnosti RESTU, kterou založil. Majitelům restaurací velmi rád říká: „Internet je náš problém, vy se soustřeďte na přípravu jídla a obsluhu svých hostů.“
Generace Y jako zákazník – co od vás očekává?
Dr. Rob Davidson, GM společnosti MICE Knowledge
Rob Davidson zastupuje společnost MICE Knowledge. Za posledních 5 let byl zařazen do Conference & Incentive Travel časopisu Power 50 – 50 nejvlivnějších osobností v konferenčním průmyslu ve Velké Británii. „Posledních 10 let jsem se zaměřil na zkoumání chutí a preferencí Generace Y a podělím se s vámi o své závěry. Prezentace pro vás bude zajímavá, pokud provozujete jakýkoliv pohostinský podnik v České republice.“
Doprovodný program a galavečeře. Kdo získá výroční ocenění?
Kromě odborného přínosu celé akce je konference ideální příležitostí k setkání s kolegy a navázání nových kontaktů. V industriálních prostorech U6 areálu Světa techniky v Dolních Vítkovicích proběhne párty pro účastníky. Konferenci završí galavečer, pro který připravuje slavnostní menu tým šéfkuchaře Otto Kokoszynskeho. Společně se můžeme těšit na módní přehlídku večerních šatů návrhářky Sandry Markové a doprovodný program v podobě akrobaticko-tanečního vystoupení skupiny Vertigo. Slavnostní ceremoniál udílení Výročních cen AHR ČR bude závěrečnou tečkou 10. konference AHR ČR.
Registrace na: konference2015@ahrcr.cz
Více na: www.konference2015.ahrcr.cz