HORECA v reflektoru AHR ČR: Konference AHR ČR 2015 Ostrava

Aktuální témata, sdílení zkušeností, setkání s kolegy, navázání nových kontaktů a také Galavečeře se slavnostním ceremoniálem udílení výročních cen. To jsou hlavní důvody, proč byste si neměli nechat ujít 10. konferenci AHR ČR.
 

Naše pozvání přijala řada zajímavých osobností a odborníků od nás i ze zahraničí. Letošní program se věnuje především tématům zaměřeným na zákazníka, marketing a leadership. Aktuální legislativní otázvky spolu se vzdělávacími tématy jsme zařadili do několika work­shopů. Věříme proto, že každý z širokého spektra účastníků si z nabídky programu vybere.

Co se na konferenci dozvíte?

 Marco Nussbaum  

Výzvy hoteliérů v on-line světě

Marco Nussbaum, CEO společnosti prizeotel

Marco věnuje veškerý svůj čas každodennímu provozování a rozšiřování značky designových hotelů „prizeotel“. Nyní značka prizeotel směřuje k naplnění svojí proklamované vize stát se tím nejnekonvenčnějším řetězcem nízkorozpočtových designových hotelů a vedoucím hráčem na poli kvality aktuálně působícím na německém trhu.

 Martin Saitz Myslete a jednejte strategicky

Martin Saitz, European Leadership & Academic Institute

Martin Saitz prosadil značku BMW jako číslo jedna mezi luxusními vozy, co se týče počtu prodaných vozů, spokojenosti zákazníků a povědomí o značce a image. Podařilo se mu provést v BMW mnoho změn, které měly za následek vytvoření vysoce motivovaného, loajálního, kreativního, inovativního managementu a zaměstnanců.

 Franco Luise Víte, jak dosáhnout úspěchu?

Franco Luise, šéfkuchař hotelu Hilton Prague

Mým posláním bude stavět na skvělé kulinářské reputaci hotelu Hilton Prague, který provozuje pět restaurací a barů i rozsáhlé banketní oddělení, a zaměřím se především na zavádění nejnovějších světových kulinářských trendů.

 Johan Cheikh Jak by si Generace X mohla poopravit mínění o Generaci Y

Johan Cheikh, practical coaching

Johan je specialistou na prodej & řídicí dovednosti se zkušeností v oblasti managementu získanou ve střední Evropě, Asii a na Středním východě. Nabízí vysoce praktický přístup poskytující jasná a účinná řešení výzev, jež před vámi v oblasti řízení stojí. Jeho perspektivy vám umožní maximálně využít potenciál vašich zkušeností.

 Pavel Suchánek Jak pracovat s hosty, když nesedí ve vaší restauraci

Pavel Suchánek, CEO Restu

Pavel Suchánek pracuje ve společnosti RESTU, kterou založil. Majitelům restaurací velmi rád říká: „Internet je náš problém, vy se soustřeďte na přípravu jídla a obsluhu svých hostů.“

 Dr. Rob Davidson Generace Y jako zákazník – co od vás očekává?

Dr. Rob Davidson, GM společnosti MICE Knowledge

Rob Davidson zastupuje společnost MICE Knowledge. Za posledních 5 let byl zařazen do Conference & Incentive Travel časopisu Power 50 – 50 nejvlivnějších osobností v konferenčním průmyslu ve Velké Británii. „Posledních 10 let jsem se zaměřil na zkoumání chutí a preferencí Generace Y a podělím se s vámi o své závěry. Prezentace pro vás bude zajímavá, pokud provozujete jakýkoliv pohostinský podnik v České republice.“

Doprovodný program a gala­večeře. Kdo získá výroční ocenění?

Kromě odborného přínosu celé akce je konference ideální příležitostí k setkání s kolegy a navázání nových kontaktů. V industriálních prostorech U6 areálu Světa techniky v Dolních Vítkovicích proběhne párty pro účastníky. Konferenci završí galavečer, pro který připravuje slavnostní menu tým šéfkuchaře Otto Kokoszynskeho. Společně se můžeme těšit na módní přehlídku večerních šatů návrhářky Sandry Markové a doprovodný program v podobě akrobaticko-tanečního vystoupení skupiny Vertigo. Slavnostní ceremoniál udílení Výročních cen AHR ČR bude závěrečnou tečkou 10. konference AHR ČR.

Registrace na: konference2015@ahrcr.cz
Více na: www.konference2015.ahrcr.cz

 

 

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Celyoturismu.cz končí, cestovní ruch se přesouvá na Komoraplus.cz

Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více