HORECA v reflektoru AHR ČR – 10/2016

Konference AHR ČR letos s Janem Mühlfeitem a Zdeňkem Pohlreichem!

11. konference AHR ČR se koná 24.–25. 11. 2016 v Grandhotelu Ambassador a Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. Kromě skvělého doprovodného programu se můžete těšit na zajímavé přednášející.

Jan Mühlfeit<

Jan Mühlfeit

Jan strávil 22 let v Microsoftu. Spolupracoval s nejlepšími lídry a mysliteli globálního světa. Měl možnost učit se od jednoho z nej­úspěšnějších lidí planety – Billa Gatese. Přednášel na prestižních světových univerzitách a byl hostem globálních talk show, které sledovaly miliony diváků. Nejčtenější český deník ho zařadil po boku Jaromíra Jágra a Bohdana Pomahače mezi 43 Čechů, o kterých hovoří celý svět.

Jan Mühlfeit je globální stratég, kouč, mentor, spíkr a autor. Má za sebou velmi úspěšné budování týmů a organizací během své téměř 22 let dlouhé kariéry v Microsoftu, kde působil na různých pozicích ve vrcholovém vedení firmy. Ve své poslední roli (2007–2014) byl prezidentem Microsoft Corporation pro Evropu. V letech 2000–2004 dosáhl v historii firmy unikátního úspěchu – v době, kdy byl Microsoft největší firmou na světě, byl jeho tým v CEE 4× za sebou nejlepší mezi všemi regiony světa. Na základě své globální zkušenosti vytvořil poměrně unikátní program pozitivního leadershipu, který jednotlivcům i týmům pomáhá najít osobní výjimečnost a využít ji jako dlouhodobou konkurenční výhodu. Jan učí svůj kurz po celém světě, a to jak v soukromém, tak i veřejném sektoru.

Jan je vyhledávaným globálním spíkrem na konferencích významných institucí, jako např. Světového ekonomického fóra, Evropské komise, OECD, MCE, Harvardu atd. Během své kariéry poskytl rozhovory CNN, CNBC, Bloomberg, New York Times, Washington Post, Financial Times, WSJ či La Tribune. Byl moderátorem pořadů České televize Rendez-vous a Skrytý potenciál. Nyní moderuje program na rádiu ZET „Myšlení 1. ligy“. Je autorem knihy „Positive leader“ (vydává Pearson v edici Financial Times Publishing, podzim 2016).


„Chci pomáhat jednotlivcům, organizacím a zemím na celém světě, aby odemkli svůj lidský potenciál.“

Prezentace na konferenci: Máte na víc, než si myslíte!

Vystoupení by mělo pomoci všem, kdo chtějí využít lidský potenciál svůj i ostatních lidí. Zaměřit se na silné stránky místo slabých, ptát se a odpovídat si na otázky osobní jedinečnosti před tím, než začneme plánovat, zaměřit se na práci s energií místo práci s časem a poslouchat hlas srdce. Jan Mühlfeit zde čerpá ze svojí 22leté zkušenosti v globální ekonomice, přičemž věří, že pokud lidé mohou dělat to, co je baví, jsou nejen produktivnější, ale i šťastnější.

Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich Osobnost české gastronomie, o které již bylo napsáno tolik, že ji snad ani není třeba představovat. Přesto jsme se rozhodli dosavadní kariéru Zdeňka Pohlreicha krátce shrnout. Zdeněk se svému řemeslu věnuje již od roku 1975. Začátkem devadesátých let pracoval v restauracích v Nizozemsku a Austrálii. Poté se vrátil zpět do Prahy a v letech 1993–2007 pracoval v Praze v hotelích zvučných jmen jako např. Villa Voyta, Radisson SAS, Renaissance nebo Marriott. Od roku 2007 působí v restauraci Café Imperial jako šéfkuchař a spolumajitel. Postupně k této restauraci přidává další koncepty Ristorante Divinis, Yamato Restaurant a Next Door by Imperial. Od roku 2011 je také spoluprovozovatelem Tribeca Restaurant & Hotel Romanshorn ve Švýcarsku.

Na televizních obrazovkách jsme Zdeňka Pohlreicha mohli vidět poprvé v roce 2008 v pořadu Ano, šéfe! Od té doby účinkoval v nespočtu pořadů zaměřených na gastronomii (Na nože, Šéf na grilu, Rozpal to, šéfe, Česko vaří s Pohlreichem atd.). Je také autorem mnoha gastronomických knih (Už dost šéfe, Na nože!, Šéf na grilu atd.).

Prezentace na konferenci: Jak to vidím já…

Diskuse se Zdeňkem Pohlreichem o úspěšných konceptech restaurací, stále aktuálních problémech českého pohostinství a čeho se vyvarovat při podnikání v tomto oboru. Na této prezentaci budete mít možnost říci svůj názor a podělit se o něj v publiku.


„Chci, aby za mnou zůstávalo něco smysluplného. Nejen něco, co si budou lidé pamatovat, ale z čeho budou mít užitek.
Svůj život jsem se rozhodl zasvětit gastronomii a restauračnímu byznysu a mám to štěstí, že mé představě dobrého jídla nasloucháte. Děkuji vám za to.“

Užijte si doprovodný program konference!

Kromě zajímavých přednášek jsou součástí konference i dva večery. První večer v Karlových Varech si můžete užít na neformální GTG PARTY v Kakadu Baru Grandhotelu Ambassador. Druhý večer se ponese ve slavnostním duchu. Přijďte ochutnat perfektní 4chodová menu, která si na Galadinner s ­ceremoniálem předávání Výročních cen AHR ČR připravil sám Grandhotel Pupp.

Text a foto: -ahr-

Kompletní program včetně registrace naleznete na www.konferenceahr.cz.
Cena konference: 3 600 Kč/osoba

www.ahrcr.cz 

 

Nejnovější články z rubriky MICE

Foto: Shutterstock.com

Celyoturismu.cz končí, cestovní ruch se přesouvá na Komoraplus.cz

Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...

Číst více
Foto: Hana Krejbichová / Prague Convention Bureau

Zástupci kongresové Prahy si zvolili nové vedení

Ve středu 4. května se uskutečnila valná hromada Prague Convention Bureau, v rámci níž proběhla volba nového představenstva a členů revizní komise. Kongresový průmysl Prahy, který je oficiálně zastřešován právě Prague Convention Bureau, tak získal nové vedení.

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Vrátí se k nám v roce 2023 běžný rytmus?

Rozhovor s Lenkou Žlebkovou, ředitelkou Kongresového centra Praha, byl domluvený více než týden, na klidnější dopoledne prvního březnového pátku. Světové události ale na dohody tohoto typu ohled jaksi neberou. Setkali jsme se nakonec o několik hodin později....

Číst více