Pohled pod pokličku AKC ČR – 9/2014: Bezplatné gastronomické semináře končí

 V říjnu skončí dvouletý vzdělávací projekt hrazený z Evropských sociálních fondů, kde byla AKC ČR subdodavatelem pro AHR ČR a příjemce grantu CzechTourism.

Dodnes bylo proškoleno 900 kuchařů ve všech krajích České republiky, pro které zkušení lektoři Martin Jiskra, Stanislav Zukal a Lubomír Brázda připravili tři odborné semináře (Ryby, Recepce, raut, banket a Moderní česká kuchyně).

Poslední termíny bezplatných seminářů

6. 10. 2014 Recepce, raut, banket Hotel Bauer, Bílá, Staré Hamry lektor Lubomír Brázda
16. 10. 2014 Moderní česká kuchyně Lázně Klimkovice lektor Stanislav Zukal

Registrace na www.vzdelavani.czechtourism.cz

Foto: AKC ČR

Více na www.akc.cz.

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Celyoturismu.cz končí, cestovní ruch se přesouvá na Komoraplus.cz

Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více