Pohled pod pokličku AKC ČR – 9/2014: Kalendář odborných seminářů

Odborné semináře v měsících říjen a listopad

Datum Název semináře Lektor Místo konání
9. 10. 2014 Čokoládové pralinky Josef Šarman Clarion Congress Hotel Ostrava
16. 10. 2014 Hmyz na talíři (Využití hmyzu jako potraviny) Milan Václavík OREA Hotel Pyramida, Praha
19. 11. 2014 Sortiment brambor pro konzumaci a na zpracování Ing. Marie Rasochová, CSc. Aquapalace Hotel Čestlice


Přihlášky na www.akc.cz

 

www.akc.cz

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Celyoturismu.cz končí, cestovní ruch se přesouvá na Komoraplus.cz

Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více