Tým restaurace hotelu Selský Dvůr v pražské Hostivaři, který je součástí řetězce Sivek Hotels, nově vede Patrik Bečvář. Tento kreativní šéfkuchař slibuje, že jídlo, které hostům připraví, osvěží jejich smysly, nechá je zažít krásu prostřednictvím chuti, vůně, barev i estetické úpravy.
Patrik Bečvář je v oblasti gastronomie známou osobou a jeho kariéru provází mnoho úspěchů v kuchařských soutěžích v České republice i v zahraničí. „V našem menu se odráží nabídka sezónních a čerstvých surovin a naším přáním je, abychom svou kuchyní, útulným prostředím a zdvořilou obsluhou přispěli k vaší radosti ze života,“ říká šéfkuchař, oceněný mimo jiné titulem Kuchař roku České republiky 2013/2014. Kuchyni hotelu Selský Dvůr obohatí svými zkušenostmi z minulosti, kdy například připravoval menu pro významné osobnosti, jako jsou George Bush, Barack Obama a další. Další zkušenosti nasbíral i na řadě stáží v renomovaných restauracích v zahraničích a je členem Národního týmu kuchařů ČR. Dříve působil jako šéfkuchař v restauraci Zlatá Praha v hotelu InterContinental.
Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...
Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...
Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...