V Selském Dvoře vaří Patrik Bečvář

Tým restaurace hotelu Selský Dvůr v pražské Hostivaři, který je součástí řetězce Sivek Hotels, nově vede Patrik Bečvář. Tento kreativní šéfkuchař slibuje, že jídlo, které hostům připraví, osvěží jejich smysly, nechá je zažít krásu prostřednictvím chuti, vůně, barev i estetické úpravy.

Šéfkuchař Patrik BečvářPatrik Bečvář je v oblasti gastronomie známou osobou a jeho kariéru provází mnoho úspěchů v kuchařských soutěžích v České republice i v zahraničí. „V našem menu se odráží nabídka sezónních a čerstvých surovin a naším přáním je, abychom svou kuchyní, útulným prostředím a zdvořilou obsluhou přispěli k vaší radosti ze života,“ říká šéfkuchař, oceněný mimo jiné titulem Kuchař roku České republiky 2013/2014. Kuchyni hotelu Selský Dvůr obohatí svými zkušenostmi z minulosti, kdy například připravoval menu pro významné osobnosti, jako jsou George Bush, Barack Obama a další. Další zkušenosti nasbíral i na řadě stáží v renomovaných restauracích v zahraničích a je členem Národního týmu kuchařů ČR. Dříve působil jako šéfkuchař v restauraci Zlatá Praha v hotelu InterContinental.

Foto: Hotel Selský Dvůr

Nejnovější články z rubriky Gastro

Foto: Shutterstock.com

Celyoturismu.cz končí, cestovní ruch se přesouvá na Komoraplus.cz

Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

Restauratérům i ubytovatelům se vracejí hosté

Asociace hotelů a restaurací ČR (AHR) ve spolupráci se společností Data Servis – informace zveřejnila výsledky vývoje tržeb v ubytovacích a stravovacích zařízeních za první čtvrtletí letošního roku. Z průzkumu vyplývá, že provozovatelé restaurací zažívají postupný návrat hostů na...

Číst více
Foto: AHR ČR

Pavel Hlinka nositelem Gaspart Bonet Foundation Award

Během 84. valného shromáždění konfederace HOTREC, které se uskutečnilo v Praze, obdržel Pavel Hlinka evropské ocenění za svůj mimořádný přínos k propagaci odvětví cestovního ruchu a pohostinství v České republice. V tiskové zprávě to uvedla Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR...

Číst více